Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mer

Boneyard-serien


Utgivna och kommande titlar på svenska

Finns att låna som Epub* (E-bok)på de flesta bibliotek, samt som MOBI och Print on Demand via www.amazon.com. $ 4.99 som Mobi och C:a $ 15-19(c:a 140-180 kronor) som Print on Demand. Böckerna går även nu att beställa direkt från förlaget, och betalas med kontokort eller via Swish. Se på Webshopen för direktiv hur du beställer med swishbetalning.

Beräkna 2-3 veckors leveranstid ifall ni vill köpa som gåva/present. Information, tillgänglighet, mm. hänvisas till www.amazon.com i förekommande fall. Böcker i EPUB-formatet finns även hos de förekommande online-butikerna som säljer E-böcker, liksom på Apple.

Vill betala i Euro eller svenska kronor? Sökord Carol Lilja i sökfältet i allmän sökning på www.amazon.de eller www.amazon.se (där gränsen för fraktfritt går för närvarande ligger på 270 kr), där leveranstiden bör bli kortast möjlig.

*Kontrollera via ditt biblioteks utlåningssida eller via www.axiellmedia.com vilka som finns tillgängliga på ditt bibliotek, med tiden kommer samtliga titlar att bli tillgängliga som Epub, och förhoppningsvis på samtliga bibliotek i landet. Har ditt bibliotek inte böckerna?

Prata med personalen att köpa in dem. Det är din demokratiska rättighet. Dessutom gynnar det ditt bibliotek, ju mer de lånar ut, ju mer pengar får de.


Från och med 2019-01-15 har även www.kobo.com blivit ännu en köpkanal, genom detta kommer böckerna att vara tillgängliga via overview-systemet. Förlagets samtliga böcker, och på samtliga språk, kommer att bli tillgängliga via Kobo.


För Media:

för promotion-ex kontakta förlaget på kontaktformuläret eller [email protected] kan skicka PDF på texten samt omslagsbild i fullformat vilken är mer lämplig för tryck. 

Stuttgart, Tyskland 1933. Hitler är Rikskansler. De osjungna hjältarnas tidevarv, som med sina liv som insats kämpade emot diktatorerna. Som hellre dog med vapen i hand, delta politiskt emot regimen, trots livsfara än accepterade ockupationsmakter och diktaturens legitimitet, demokratins starka förkämpar, vardagshjältarna emot förtryckets makter. Vardagshjältar som har fällt regimer. Denna bok är en hyllning till dessa anonyma hjältar. En uppriktig uppgörelse med de blodiga åren under 1900-talet, med kämpar som Wolfgang Gorenwitz, Evald Ohlsson, med flera som med sina liv i fara slogs mot diktaturen. Män och kvinnor som gjorde skillnad, som gjorde sitt till för att försöka stoppa förintelsen....


     Också en varning ur historiens djup om vad som -åter- kan ske om vi inte ser upp med de antidemokratiska krafter som idag verkar i vårt samhälle, Sverigedemokraterna inkluderat i dessa antidemokratiska krafter. En i vissa delar mycket blodig uppgörelse med dem krafterna emot Demokratin.

FJÄRDE UPPLAGAN. OMREDIGERAD SEPTEMBER 2019 (finns som Epub på Elib)

    Da Nang, Vietnam 1966, Lucas Wollberger är stationerad mot sin vilja på Camp Galveston. Olagligheterna som CIA gör sig skyldig till är monumentala…. En direkt fortsättning Boneyard 1, Flykten från Stuttgart. Lucas lyckas att komma bort från Campen och ta sig till Sverige där han bildar familj, och får sen dotter Cecilia Wollberger, i vissa delar kolsvart social realism, men inte utan hopp. Cecilia som får en tuff start tidigt i livet, och som varje dag tvingas att kämpa för sin rätt till individualitet.

    En, skall vi kalla det, en ung invandrartjej, i mångas ögon, fastän hon är född i Sverige. Med hennes kamp om att få rätt till att utvecklas i hennes egen roll. En emigration till ett land hon aldrig tidigare varit bosatt i, trots vissa rötter via fadern, New York, USA, det värsta och våldsammaste ghettot i hela New York, den dagliga kampen för överlevnaden, trots ett omfattande våld,

droger och alkohol i överflöd i omgivningen.

En tjej, som aldrig, hur nattsvart det än verkat ger upp. Inte jordens mest kanske mest timida unga kvinna men med rätten att vara sig själv. Denna version är redigerad och expanderad och med större text än tidigare.

FINNS SOM EPUB PÅ ELIB

    Maj 1984, Parris Island, South Carolina, USA. Cecilia är klar med sin Basic Training, och på väg mot Camp Nova för hennes mycket omfattande Specialistutbildning. En plats som omnämns med fasa hos US Marines män och kvinnor för sin obarmhärtighet och hårdhet... De tuffaste av de tuffa, de hårdaste av de hårda, som tränas till att utstå allt. ja, då kör vi. Rakt på, hårt och utan skygglappar. ingen Feelgood, detta är hardcore action.

FINNS SOM EPUB PÅ ELIB

    Året är 1987, vår historia kanske börjar på en för handlingen lite ovanlig plats, Ytterö Örlogsbas utanför Stockholm. Jeanette, med hennes lite jobbiga bakgrund. Men ni kommer snart nog att förstå varför. Cecilia är sedan ett år tillbaka i full aktiv tjänst på hennes nya PCS på ”Deep Frozen” eller som den heter egentligen, Winter Combat Training camp 453 mer officiellt. Tung action i Irak, Afghanistan och fler andra stridszoner, en rak, ärlig och osminkad story över en stridsförbands vardag. tung, rå action och med en socialrealistisk botten att stå på. Ingenting för den som gillar romantik, här går femte växeln i direkt.... So Get some!I I samband med denna bör även del två beställas för att få avslutningen på storyn.


FINNS SOM EPUB PÅ ELIB

     Fortsättningen på No More Mercy del 1: Cecilia har efter en tids missionstid i Afghanistan dragit på sig oförstående högre befäls missnöje med hennes ibland tämligen okonventionella metoder. Colonel Greg C Coleman kallade hem henne till USA, för en så kallad Leave. Och på så vis hålla henne ur skottgluggen när dessa oförstående skrivbordsgeneraler rasade som värst . Missionen var att rädda henne undan ett åtal för folkrättsbrott och krigslagarna inför UCMJ, trots att inga civila någonsin dödats i hennes missioner.

    Coleman visste allt för själv att det gick inte att smeka talibaner, Al Quida eller Daesh, där var bara kallt stål som gjorde skillnad. Cecilia lämnade motvilligt Bagram Airbase för att resa till Beaufort, SC, och där Parris Island…….

FINNS SOM EPUB PÅ ELIB

    Välkomna till Vara och familjen Anderssons värld, en värld som kanske skiljer sig från många andra familjer. En familj med kulör. Många saker skiljer dem från medelsvensson, både av ondo och godo, livet är inte alltid vad det förefaller sig på ytan. Följ deras liv och leverne tillsammans med deras nära vänner Lillen och de andra i Motorcykelklubben.

    Boken är en familjekrönika i motorklimat där det finns en del inslag som kanske inte är de mer rumsrena, men så är inte heller familjen en av de mer strömlinjeformade i samhället. En delvis fristående del av Boneyardserien, en bakgrundsstory inför fortsättningen. Vara, en på många sätt tämligen vanlig småsömnig småort, med Gud och Kyrkan i Centrum. Med dess egna delvis inpyrda normer och värderingar om hur folk skall vara och inte vara, för att passa in.


En del händelser de gör kanske inte heller vad som förväntas av en medborgare i

Sverige, och som kanske kan ses som både oetiskt och medborgare i Sverige, och som kanske kan ses som både oetiskt och opassande, ja, rent av olagligt i vissa avseenden. Anderssons med vänner är inga mönstermedborgare på något sätt, motorcyklar och jänkare på uppfarten hör till inte den gällande normen i Vara.

    Där Mainstream är normen, likaså det klassiska rat racet mellan de olika husen i området. Kort sagt, ett klassiskt villaområde. En berättelse som helt osminkat och oförskönande beskriver ett samhälles strukturer, rått och ärligt berättat utan att utelämna någonting.

FINNS SOM EPUB PÅ ELIB

Bergaby 2010.. Familjen Anderson har flyttat ifrån Vara, på grund av våld och hot - liksom ett terrorförsök, och flyttade in i byn Bergaby i Värmland och där startat upp ett nytt liv, med Punisher Bikes AB i betydligt större kostym. en följdeffekt av att Vara Kommun varit allt annat än samarbetsvillig när det gällde att de skulle få större lokaliteter där. En flytt som lättade upp åtskilligt i mångas nerver.

    Ett par månader efter deras flytt slog polisen till med pansarhandskarna mot buset i Vara och drev bokstavligen ut de kriminella tillbaka till Norrtorpet i Lidköping. I Vara var de inte välkomna, kommunens flyktingmottagande var påverkad, men kommunen upplyste de nyinkomna vad som gällde med rättigheter och skyldigheter.

    Våra vänner Cecilia Wollberger och Bo Fläderberg fick i sin tur mer än nog av Göteborg och efter att Kalle tipsat om den Nilssonska gården så var det pengar på bordet och flytt. Cecilias sinnesro skulle inte ha klarat sig länge till i Göteborg. Den stora så kallade vardagsbrottsligheten gjorde henne väldigt

irriterad. Utan att ana att alla helveten som existerade bara väntade på att gå loss...…


FINNS SOM EPUB på ELIB

    2010, Bergaby, Värmland, hemvist för Punisher Bikes AB och Bones Customs AB, likaså för Familjen Andersson och Göransson. Lika väl som för US Marines (SOO) Captain Cecilia “Boneyard” Wollberger, som statitionerats i Sverige under SWEUSA-avtalet, men av Försvarsmakten tilldelats ytterligare tjänsteuppgifter utöver underrättelseimhämtning. I Sverige stationerad i SSG, Särsilda SkyddsGruppen, Sveriges yttersta elitstyrka. Privat hade Cecilia det svårare, hon var på väg upp i ålder då hon snart nog inte kunde få egna barn, och hon längtade efter en egen familj, men våldtäkten 1986 låg fortfarande och spökade, den rätte hade bråttom att infinna sig i hennes liv.

    Men hon levde på hoppet, hon sa ingenting utåt, våldtäkter var väl knappast något att basunera ut bland folk. Men det var tjänsten som höll henne flytande, det hon jobbat med sedan 1984, det militära, i US Marines, hon var en lifer vid det här laget och det skulle väl dröja till pensionsåldern innan hon klev av. Sedan 2005 hade hon arbetat under SWEUSA-avtalet mellan Sverige och USA vad gäller underrättelseinhämtning, men att det hade blivit mycket mer, livvaktsuppdrag, Operation Centaur, vilket inte varit något annat än en antiterroristoperation, i Mosul, djupt inne i Daesh-land, Opration Tikrit, för att hindra rekrytering till Daesh.

Bara lite av det hon gjort sedan 2005, i radarpar med Fänrik Bo Fläderberg, SIG. För Cecilias del är det tid att avsluta arbetet i Sverige, och återgå till hennes normala tjänst, med hennes hemmabas i Alaska. En inte helt oproblematisk process. Det är även Cecilias berättelse utanför den militära tjänsten.


Finns som EPUB på ELIB!

Cecilia lämnade VD-posten 2011, efter att modern brutalt slagits ner i Lövgärdet, och dras im som expert i i jakten på Geraldine Johnson och Henry Tampa oerhört efter deras oerhört våldsbrott i samma stadsdel. Cecilia finns nu i Alaska, och stockholm i hennes arbete med att jaga och sätta in åtgärder för att driva fram detta våldsamma par från deras gömställe. Polisen ligger i full jakt efter Geraldine och Henry som gömmer sig i en lägenhet i Bergsjön. Nätet dras allt mer åt runt dem, och till slut så tar det knäcken på dem och det begår en irrationell handling som gör att de kan gripas. Cecilia har nu lämnat VD-posten i Bones Customs AB, och Överlämnade den till Bo Fläderberg, som nu tagit över rodret. Eller som Poliskommissarie Yngvesson, Rikskrim, uttryckte det, jägare jagas bäst med andra ännu vassare jägare. Och det är mycket svårt att hitta vassa jägare, med rätt vapen för att tvinga fram Geraldine och Henry……. So…, GET SOME!

FINNS SOM EPUB på ELIB/Axiell Media.

    Den sista boken om Cecilia "Boneyard" Wollberger och hennes närmaste vänner och familj. Det är år 2014, Washington DC USA, Brigadier General Cecilia ”Boneyard” Wollberger-Carlsson har sedan 2011 varit bosatt i Washington DC med sin man US Marines Master Sergeant Jörgen Wollberger-Carlsson.

    Iran utmanar USA:s militära styrka och får ett svar de knappast väntat sig. Hennes privata liv är i fokus för denna sista boken om henne, med en inblick i hennes nya yrkesroll, på gott och ont.

Storyn är inte rumsren, och inte politiskt korrekt, vad som nu är politiskt korrekt vill säga. Det är action, krig, och det är raka puckar, inget finlir. Stenhård action utlovas.

FINNS SOM EPUB PÅ WWW.KOBO.COM samt på biblioteken.

0