Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Om Mig

....Kanske inte jordens snyggaste kvinnan på jorden

men envisare än synden....

Efter att ha bråkat med ett antal

traditionella förlag....

     SVENSKA:


     Tja. Militärt intresserad medelålders kvinna på 55+ som har skrivit 10 böcker. Jag började skriva med seriöst 2009 och äger Warrior Publishing med fysiskt säte i Sverige och behåller all kontroll över utgivningen, från manus till slutgiltig bok.

     För debutanter gör jag endast en bedömning på viss grammatik (och i vissa fall föreslår eventuella ändringar i språkmelodin), och sedan skickar till författaren för godkännande.

     Anser jag, eller Bo Lilja, att t.ex. din bok inte passar in i vårt koncept, så nekar vi helt enkelt att ta in den. men då anger vi korrekta skäl.

     Kommer du med rasistiska eller andra extremistiska manus, liksom vad vi uppfattar som pornografiska verk, kommer dessa ej att utges inom förlaget. ser vi att du publicerar rasistiskt, främlingsfientligt eller extremistiskt på sociala medier, så kan det påverka möjligheten att bli publicerad inom förlaget.

     Är väl inte direkt vänlig emot antidemokratiska länder, men kan mina böcker göra skillnad, så är det väl bra.


    Grundstommen till Boneyardserien skapades som ett efterspel till en trafikolycka och den sjukskrivning som följde på det, och det var väl menat att det skulle bli en bok. Sedan slank det bara iväg och blev 10 böcker så där hux flux, varav 3 idag är översatta till amerikansk engelska, och den fjärde på väg. Och översättningar till finska är under arbete. Man kan inte alltid se vart det slutar alla gånger.

     vissa fördelar att vara trespråk.

     Storyn har en strikt antirasistiskt och Pro-demokratisk livssyn. Semi-fiktiv handling, vissa scener har bytt namn och lokalisering. där häftig action kan utlovas i både Sverige/Europa, USA och Mellanöstern.

     Focus i böckerna kan förändras då dessa följer dessa karaktärers liv. En viss tillagd action har av flera skäl lagts till men inte mer än att det skulle kunna ha skett i verkligheten. I paperbacks kan den det komma att förekomma material exklusivt för dessa.


PS: Jag tar har en stark antirasistisk och Prodemokratisk livssyn och tar inga hot utan att det leder lagliga åtgärder och att det lagförs i laga ordning. 

Bo Lilja, ansvarig för

 Debutanterna


Efter 40 år på landets krogar och som glad pensionär spirade tanken om att skriva en bok om just livet på krogen och alla som passerat revy där resultatet blev en liten bok där jag mixar mitt eget liv med händelser på krogen Nästa objekt var en kokbok som inte var en kavalkad av rätter baserade på förstklassiga råvaror utan helt vanliga råvaror från snabbköpet för enligt min mening är den bästa kocken inte stjärnkocken utan frugan i köket efter en lång arbetsdag där hon trollar fram en delikat måltid med sina halvslöa knivar och salt och peppar som krydda. Så flitigt påhejad av min hustru som skrivit tio böcker tog böckerna form

   Som tack fick jag ta hand om oss debutanter i förlaget vilket jag uppskattar verkligen inte minst på grund av alla de nya kontakter det föder med de som jag hade en dröm att skriva en bok.

   just nu har jag två projekt på gång. en andra kokbok och en utökad biografi. 

0